Optikus Budapest - Pápaszem Optika

bemutatkozunkBudapesti optikus szalonunk több mint 10 éve családi vállalkozásként működik, ami meghatározza hangulatát és a vevőink kiszolgálásának minőségét. Aki a Pápaszem Optikába betér, azt családias és barátságos légkör fogadja. Büszkék vagyunk arra, hogy vevőink szerint egyik legfontosabb értékünk a szakszerű és őszinte tanácsadás. Elsődleges célunk, hogy az Ön problémájára a legoptimálisabb választ megtaláljuk, az Ön ízlésének, egészségének és pénztárcájának megfelelően.

Optikai szalonunkban szemüvegkeretek és szemüveglencsék, kontaktlencsék és ápolószerek, gyerekszemüvegek, napszemüvegek és dioptriás napszemüvegek széles választékát találja meg. Látogasson el hozzánk, és mi segítünk az Ön igényeinek, egészségének, ízlésének és pénztárcájának megfelelő megoldás kiválasztásában! Termékenkkel az élet minden területéről érkező vevőinket szolgáljuk ki. Vásárlóink között van színész és TV-s személyiség, élsportoló, vadász, üzletember, kisiskolás és nyugdíjas.

Munkatársainkkal elkötelezettek vagyunk, hogy a legmagasabb szintű optikusi szolgáltatást nyújtsuk Önnek! Csapatunkban mindenki sok éves optikusi tapasztalattal rendelkezik, másrészről nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkatársaink folyamatosan bővítsék tudásukat, termékismeretüket, annak érdekében, hogy vevőinknek mindig a legjobbat és a legszebbet tudjuk nyújtani és a látás élményét a maximális szinten tudjuk biztosítani.

Véleményünk szerint a szemüveg és kontaktlencse megvásárlása csak egy része annak a szolgáltatásnak, amelyre a vásárlóinknak szüksége van. Vásárlóinkra, mint a személyiségük és az életvitelük teljes egészére tekintünk. Akkor vagyunk elégedettek, ha nem csak vásárlóink látásának és szemének a problémáját oldjuk meg sikeresen, de jó közérzetükhöz, életminőségükhöz, önbecsülésükhöz is aktívan hozzájárulunk.

Papaszem_OptikaSzemünk egészségének a problémája soha nem egy időben egyszer jelentkező dolog, ezért hosszú távú kapcsolat kialakítására törekszünk vásárlóinkkal. Optikánk szolgáltatása ennek értelmében egy adott terméket - például egy szemüveget - tekintve, annak mindig a teljes élettartalmára szól! Ezen túlmenően pedig vevőink szemének egészségét és vásárlói életútját folyamatosan nyomon követjük, mivel hisszük azt, hogy vásárlóink igényét így tudjuk maximális szinten kielégíteni.

Optikánk, illetve optikánk műhelyének a felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, így a vásárlóinkat a legfejlettebb látszerészeti technológiák felhasználásával tudjuk kiszolgálni.

Boltunk az Opticnet, Magyarország egyik legnagyobb látszerészeti kereskedelmi hálózatának a tagja.

A vásárlóink felé a maximális rugalmasság biztosítása érdekében optikai szalonunkban mind Egészségpénztári kártyával, mind pedig Széchenyi Pihenő kártyával (SZÉP kártya) lehet fizetni.

Visszatérő vásárlóink számára törzsvásárlói és családi kedvezményt biztosítunk, a részletekről kérjük, érdeklődjön üzletünkben.

Kérjük tekintse meg a szemüveg, kontaktlencse és napszemüveg kínálatunkat valamint aktuális akcióinkat! Szeretettel várjuk üzletünkben!

krisztina2zoltan2
Pravetzné Vörös Krisztina
Diplomás Optometrista,
Látszerész Mester
Pravetz Zoltán
Látszerész
 

Boltunk címe és nyitvatartása

1102 Budapest, Liget tér 3.
Tel: 36 1 261-7069
Mobil: 36 30 212-7147

Nyitva:
Hétfő-Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 9-13 óráig (minden 2. héten)

visamastercardamericanexpress

SZÉP kártya elfogadás

Pápaszem Optikában Széchenyi Pihenő kártyával (SZÉP kártya) is fizethet.

szepkartya

Opticnet Partner

opticnetlogo_sm