Szemüveglencse készítés és tervezés

Napjainkban a szemüveglencsék széles választéka áll rendelkezésre, a döntés sokszor zavarba ejtő lehet. A lencseválasztásnál különböző szempontokat kell figyelembe venni, mint pl. az Ön szemének dioptriája, kényelem, tartósság, súly, biztonság. A Pápaszem Optika szakképzett munkatársai segítenek a döntésben, az Ön által választott kerethez leginkább illő lencse kiválasztásában és biztosítják, hogy Ön tökéletesen elégedett legyen választásával.

A látásvizsgálat eredménye alapján saját műhelyünkben számítógép segítségével megtervezzük Önnek a dioptriás lencsét a kiválasztott szemüvegkeretébe.

Így azonnal láthatja, milyen lesz, ha elkészül, és a különböző vékonyítású lencsék közül kiválaszthatja az esztétikailag és pénztárcájának leginkább megfelelőt. Ezzel a tervezési módszerrel időt és pénzt takarítunk meg az Ön számára! Nem minden esetben kell a nagy törésmutatójú drága lencsét megvásárolnia, mert a lencséket a szemüvegkerethez tervezzük, így azok vékonyabbak lesznek. A tervezést követően az interneten a lencsegyárba küldjük a megrendelését, így az a lehető legrövidebb idő alatt készül el.

Műhelyünkben akár expressz, 1 óra alatti szemüvegkészítést is végzünk.

A nálunk készített szemüveglencsékre 100% garanciát vállalunk.

Az alábbi táblázatban tájákoztató jelleggel összefoglaltuk, hogy milyen látásproblémára milyen lencsetípus ajánlott. Boltunkban szakképzett eladóink segítenek az Ön egészségének, életstílusának és pénztárcájának leginkább megfelelő lencse kiválasztásában.

Szemüveglencse típusProgresszívBifokális/TrifokálisOlvasószemüvegKészen vásárolt szemüvegek
Minden távolságra korrigálja a látásproblémákatIGENNEMNEMNEM
Zavartalan centrális látást biztosítIGENNEMIGENIGEN
Divatos megjelenésIGENNEMIGENNEM
Teljes mértékben megfelel az Ön dioptriájánakIGENIGENIGENNEM

Boltunkban hozott keretbe recept alapján is elkészítjük szemüvegét.

Kizárólag minőségi lencsékkel dolgozunk, Magyarország legnagyobb lencsegyártóitól szerezzük be a szemüveglencséket. A legmodernebb számítógéppel vezérelt csiszoló berendezéssel, emberi beavatkozás nélkül munkáljuk meg a lencséket.

 

Jöjjön el X. kerületi optikai üzletünkbe és mi megtervezzük szemüvegét!

 

Boltunk címe és nyitvatartása

1102 Budapest, Liget tér 3.
Tel: 36 1 261-7069
Mobil: 36 30 212-7147

Nyitva:
Hétfő-Péntek: 10-18 óráig
Szombat: 9-13 óráig (minden 2. héten)

visamastercardamericanexpress

SZÉP kártya elfogadás

Pápaszem Optikában Széchenyi Pihenő kártyával (SZÉP kártya) is fizethet.

szepkartya

Opticnet Partner

opticnetlogo_sm