Címünk: 1102 Budapest, Liget tér 3.

inner pic

Gyerekszemüvegek - Budapest, Pápaszem Optika

A gyerekek szeme, hasonlóan a testükhöz hasonlóan növekedésben van, ezért akár egyetlen év leforgása alatt nagy mértékben változhat a látásuk. A gyermekek látása befolyással van a tanulási képességeikre, így iskolai teljesítményükre és személyiségük fejlődésére is, hiszen az információk közel 80%-át a látásuk segítségével szerzik meg. Ezért a gyermekkori látászavarok és szembetegségek időben történő felfedezése és szakszerű kezelése nagyon fontos, ennek egyik leghatásosabb eszköze a rendszeres szemvizsgálat és a jó gyerekszemüveg.

Budapest X. kerületi optikánkban a gyermekszemüvegek széles választékával állunk vevőink rendelkezésére.

Gyermeknek szemüveget választani ma már nagyon egyszerű dolog. Nagyon sokféle korszerű anyagú, sokféle színű, formájú, akár a kedvenc mesehősökkel díszített keretet is lehet találni.

Sokszor tapasztaljuk, hogy a szülők elkeserednek ha kiderül, hogy a gyermeküknek szemüvegre van szüksége. Kisgyermek korban nem ritka, hogy +5.0, +6,0 dioptriás szemüveget ír fel a szemészorvos. Ez sokkolóan hathat a szülőknek. Nem kell elkeseredni, mert amint megértik ennek a magas dioptriának a célját és okát, főleg, hogy ezt ki is nőheti a csemete, sokkal elfogadóbbak lesznek a szemüveggel kapcsolatban.

Az első és legfontosabb szempont, hogy tökéletesen feküdjön a keret a gyermek arcán. Az orrtámasznak az orrnyergen fel kell feküdnie és a fül mögött a szárvégnek szépen behajtva, jól kell követnie a fül ívét. Lehetőleg sem a keret felett, sem a keret alatt ne tudjon kinézni. És ami nagyon fontos, hogy a gyermeknek tetszen, mert akkor szívesen fogja hordani!

Jelentkezzen be szemvizsgálatra, hívjon minket most a +36 1 261 7069 -es számon!

Válasszon minket!

  • Szemüvegek minden generáció számára
  • Személyre szabott megoldások minden pénztárcához
  • Családias és őszinte kapcsolat
  • Legújabb modellek a vezető márkák széles választékából
  • 100% garancia a nálunk készített szemüvegekre
  • Express szemüvegkészítés

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Bővebben

Megértettem