Címünk: 1102 Budapest, Liget tér 3.

inner pic

Napszemüvegek, dioptriás napszemüvegek

A napszemüveg és dioptriás napszemüveg nagyon fontos funkciója, hogy szemünket védje a káros UV sugárzástól. Manapság sokat hallani a nap káros hatásairól az ártalmas UV sugárzástól, ami nemcsak a bőr leégését okozza, hanem a szemet is károsítja (pl. szürkehályog).

Ezért nagyon fontos, hogy szaküzletben vásároljunk napszemüveget, mert ellenőrzött védelmük mellett garanciát is kapunk és ha szükséges, a javítás is biztosított.

A Pápaszem Optikában forgalmazott összes napszemüveg garantáltan 100%-os UV védelmet biztosít.

A Pápaszem Optikában a napszemüvegek és dioptriás napszemüvegek széles választákát találja meg verhetetlen áron. A napszemüveg kiválasztásánál a stíluson kívül fontos szempontok az arcformához való megfelelő illeszkedés, valamint az, hogy Ön milyen célra fogja használni a napszemüveget. Eltérő körülmények között különböző sötétségű lencsék biztosítják a megfelelő látásélességet. Más  sötétségű lecsére van szükség vízpartra, vagy biciklizéshez, autóvezetéshez.

Napjainkban napszemüveg lencsék óriási választéka áll  a vásárlók rendelkezésére, a lencse típusának, anyagának, bevonatának és színének tekintetében, a választáshoz elengedhetetlen egy tapasztalt szakember támogatása. Náluk szakképzett és tapasztalt szakemberek segítenek az Önnek leginkább megfelelő napszemüveg kiválasztásában, hogy Ön hosszú távon elégedett legyen napszemüvegével.

Szemüveget viselő vásárlóinknak sem kell lemondaniuk a napszemüveg nyújtotta érzésről!

Mi elkészítjük az Ön számára legmegfelelőbb dioptriás napszemüveget. Többféle megoldást   kínálunk: Elkészíthetjük sötét színűre a lencsét akár egy napszemüvegkeretbe, vagy ha ragaszkodik az optikai szemüvegéhez, dipotriás napszemüvegét elkészíthetjük fényre sötétedő változatban is. Nálunk többféle színből választhat, segítünk kiválasztani a célnak legjobban megfelelőt.

Márkás termékek mellett mellett hasonlóan jó minőségű, divatos, olcsóbb napszemüvegeket is megtalál nálunk.

Ha Ön olyan napszemüveget szeretne amit nem talál meg nálunk, kívánságra beszerezzük azt!

Szeretné ellenőrizni, hogy megfelelő-e védelmet nyújt a napszemüvege? Látogasson el a Budapest X. kerületében található optikánkba és a boltunkban lévő UV teszter segítségével megmondjuk a választ!

Válasszon minket!

  • Szemüvegek minden generáció számára
  • Személyre szabott megoldások minden pénztárcához
  • Családias és őszinte kapcsolat
  • Legújabb modellek a vezető márkák széles választékából
  • 100% garancia a nálunk készített szemüvegekre
  • Express szemüvegkészítés

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Bővebben

Megértettem