Címünk: 1102 Budapest, Liget tér 3.

inner pic

A Pápaszem Optika értékelése

Szeretné tudni vásárlóink véleményét üzletünkről? Tekintsen bele vendégkönyvünkbe!

"Kedves Pápaszem! Még friss az élmény, és örömmel osztom meg. Az interneten böngészve találtam rá az üzletre, és nagyon tetszett a barátságos hangvétel és az, hogy tiszteletben tartják az egyéni igényeket, tudomásul veszik, hogy nem mindenkinek van tele a pénztárcája. Ma odamentem azzal a furcsa kéréssel, hogy valójában jelenleg nincs még szükségem szemüvegre, de mivel kell egy fotózáshoz, úgy gondoltam már olyat veszek – egyelőre dioptria nélkül -, amit később majd viselhetek is. Mindenhol úgy viselkedtek velem, mintha ez olyan luxus lenne, amivel vagy nem érdemes sokat foglalkozni, hanem el kell adni a lehető legdrágábbat – amire nem volt pénzem -, vagy egyszerűen fél szívvel szolgáltak volna ki. Itt azonban értetlenkedés helyett zárás előtt 20 perccel nem csak kiszolgáltak, de valódi szolgáltatást, segítséget és szakértelmet kaptam. Egy pillanatig sem éreztem, hogy terhet vagy problémát jelentenék, csak azt, hogy ez most rólam szól. Megjegyzem, ez így lenne normális, de tudjuk, hogy nem az. Felvonultatva a teljes lehetséges választékot, végül együtt választottuk ki a legmegfelelőbbet, hozzám leginkább illőt. Az üzlet nem esett útba, nincs közel sem a munkahelyemhez, sem oda ahol lakom, a dugóban álltam egy órát, hogy odajussak, de megérte, nem is mennék máshova. Másoknak is csak ajánlani tudom. Köszönöm."

Papp Bernadett - 2013 június
Pápaszem Optika

"Amikor optikusra volt szükségem, véletlenszerűen, próba-szerencse alapon, betértem a Pápaszem Optika szaküzletbe. Azóta nem is megyek máshova.
Ebben a kis, hangulatos üzletben végre megtaláltam, amit annyira kerestem, a hamisítatlan szolgáltatói szemléletet! Az optikusok kedvesek, barátságosak, mindent megtesznek azért, hogy a vásárló valóban azt érezze, hogy ő van a középpontban, ő a legfontosabb. A dolgokat úgy intézik, hogy a vevő kellemesen érezze magát és elégedetten távozzon az üzletből. Teszik mindezt azzal a tudattal, hogy tudásuk, szakértelmük legjavát adva, sikeresen orvosolták a vásárló gondjait. Bátran ajánlom ezt az üzletet mindazoknak, akiknek optikai szolgáltatásra van szükségük. Köszönöm Önöknek!"


Csilik Szabolcs Mérnök/Autóbuszvezető - 2011 december
Pápaszem Optika

"Köszönetem szeretném kifejezni a szemüvegért, a 100%-os mértékben pozitív, segítő szándékú, emberi hozzáállásért. A szemüveg tökéletes lett! Még egyszer hálásan köszönöm mindnyájuknak! Üdvözlettel:"

Gorzcan Péterné - 2011 május Pápaszem Optika

"Kedves „Pápaszem” ! Augusztusban csináltattam Önöknél egy  - nem tudom hogy hívják – szemüveget, olyat, amivel háromféle távolságra látok.  Az első egy-két óra szoktatás óta nagyon kellemes, nagyon jól látok minden távolságra. A szemszárazságom is javult, nyilván összefüggésben volt a rossz szemüveg-használat és a szem kellemetlen égése. Szeretném megköszönni Önöknek a kedves, türelmes és kellemes „kiszolgálást”, a nagyon jó szakmai munkát. Mindenkinek jó szívvel tudom Önöket ajánlani!

Mezősiné Bán Katalin - 2008 augusztus Pápaszem Optika

"1999 óta vagyunk a Pápaszem Optika törzsvásárlói. Először a fiamnak kellet szemüveget vennie, de azóta a családunk 3 generációja vásárol már a boltban. Legutóbb a kisunokám kapott egy szép szemüveget az iskolakezdésre."

Matos család / Matos nagymama - 2008 augusztus Pápaszem Optika

"Néhány éve, hogy a Pápaszem Optika boltjában vásárolok. Pár évig kontaktlencsét viseltem, mert azt kényelmesebbnek tartottam, a boltban azonban megbeszéltük, hogy ez nem tesz jót a szemnek.Végre találtam olyan szemüveget magamnak, amiben csinosnak érzem magam."

Dallai Virág - 2008 január Pápaszem Optika

"Én Oakley napszemüveget kerestem magamnak kb. 3 éve. Miután végigjártam egy fél tucat boltot, a Pápaszem Optika munkatársai voltak azok, akik nagyon segítőkészen meg tudták szerezni nekem azt a speciális modellt, amire vágytam. Azóta rábeszélésemre a barátnőm is a Pápaszembe jár szemüveget vásárolni, ami nekem óriási segítség. A Pápaszem ugyanis az első látszerészeti bolt, akinek az eladóiban megbízik, így nekem már nem kell elkísérnem őt a szemüvegvásárlás több órás procedúrájára. "

Hubai Tamás - 2008 május Pápaszem Optika

"1999 óta vagyunk a Pápaszem Optika törzsvásárlói. Először a fiamnak kellet szemüveget vennie, de azóta a családunk 3 generációja vásárol már a boltban. Legutóbb a kisunokám kapott egy szép szemüveget az iskolakezdésre."

Matos család / Matos nagymama - 2008 augusztus Pápaszem Optika

Ha Ön is szeretné megosztani véleményét velünk, illetve a Pápaszem Optika többi vásárlójával, kérjük küldje el nekünk e-mailen .

Válasszon minket!

  • Szemüvegek minden generáció számára
  • Személyre szabott megoldások minden pénztárcához
  • Családias és őszinte kapcsolat
  • Legújabb modellek a vezető márkák széles választékából
  • 100% garancia a nálunk készített szemüvegekre
  • Express szemüvegkészítés

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Bővebben

Megértettem