Címünk: 1102 Budapest, Liget tér 3.

inner pic

Szemüvegek széles választéka budapesti szalonunkban

Új szemüvegre van szüksége? Szeretné lecserélni régi szemüvegét egy új, modernebb darabra? Új, divatos külsőt szeretne?

A Pápaszem Optika épp a megfelelő hely az Ön számára. Próbálja ki A látható különbség élményét! Látogasson el hozzánk Budapest X. kerületében található szalonunkba, és mi segítünk az Ön igényének, egészségének, ízlésének és pénztárcájának megfelelő szemüveg kiválasztásában.

Ha megtalálta az Ön számára tökéletes szemüveget, műhelyünkben akár 1 óra alatt is elkészül a szemüvege.

Tudjuk, minden vevőnk egyedi. Van aki számára a fő szempont a maximális kényelem, van akinél fontosabb szempont a divat, vagy az elegancia, más vevőnknek pedig adott esetben az alacsony ár a fontos. Feladatunknak tekintjük, hogy mindenkit kiszolgáljuk igénye és személyisége szerint. Boltunkban így megtalálható mind a legkeresettebb és legdivatosabb szemüveg-márkák választéka, mind pedig azok a termékek, melyek fő vonzereje a praktikum.

A nem márkás is jó! A márkás szemüvegek mellett mellett kiváló minőségű, divatos, olcsóbb árfekvésű szemüvegek is megtalálhatók nálunk.

A Pápaszem Optikában szakértelemmel ás praktikus tanácsokkal segítunk az Ön számára legjobb megoldást megtalálni.

A divatos forma mellett figyelembe kell venni, hogy milyen szemüveget kívánunk elkészíteni. Nem mindegy az sem, hogy milyen élethelyzetben, sporthoz, olvasáshoz, számítógéphez  stb. kívánjuk használni a szemüveget. Optikai szempontból befolyásoló tényező a dioptria nagysága is.

Ha Ön olyan szemüvegkeretet szeretne amit nem talál meg nálunk, kívánságra beszerezzük azt!

Amennyiben Ön számára a szemüveg a megoldás, úgy számunkra látszerészeti szempontból a legfontosabb kérdés, a megfelelő szemüveglencse kiválasztása, megtervezése és kialakítása. Lencséinkkel az igények legszélesebb skáláját tudjuk kielégíteni. Ezért a boltunkban a legmodernebb számítógépes programokkal irányított eszközökkel dolgozunk, amelyekről a Szemüveglencse tervezés és készítés oldalunkon olvashat részletesebben. Kérjük, tekintse meg aktuális akcióinkat is.

Válasszon minket!

  • Szemüvegek minden generáció számára
  • Személyre szabott megoldások minden pénztárcához
  • Családias és őszinte kapcsolat
  • Legújabb modellek a vezető márkák széles választékából
  • 100% garancia a nálunk készített szemüvegekre
  • Express szemüvegkészítés

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Bővebben

Megértettem